Головна » 2015 » Березень » 30 » Районний конкурс «Наш класний-класний»
15:30
Районний конкурс «Наш класний-класний»

Районний конкурс «Наш класний-класний» у 2015 році проходив у два тури – заочний, у якому взяло участь 15 педагогів та очний.

27 березня, п’ять класних керівників змагалися за звання найкращого. У першому конкурсі учасники презентували біографічну міні-анкету, проблему, над якою працюють разом  з дитячим колективом, а також результати цієї роботи. Оригінально, у віршованій формі, представила себе Пилипчук І.Я.  Найбільше подорожей здійснила зі своїми вихованцями Бігун І.В., яка за концепцію у своїй роботі взяла гасло: відносься до  дитини так, як би ти хотіла, щоб відносилися до тебе. З материнською любов’ю до своїх вихованців ставиться Коренко І.Й. і не дивно, адже її педагогічний стаж більше 30 років. 

         Найцікавіші, на думку журі, були фотогазети  у Шворак І.К. та у Бігун І.В., які виконуючи умови другого конкурсу з-поміж усіх напрямків роботи у першої конкурсантки червоною ниткою проходить превентивне виховання через вивчення та узагальнення психологічного портрету кожної дитини, а потім і класу, а інша - має здобутки у екологічному вихованні. 

            За третій конкурс «А я роблю так» всі класні керівники отримали найвищу оцінку.

  Цікаво, у формі гри, глядачі разом з Лопушенко К.С., наймолодшим учасник конкурсу, вчилися виділяти у себе найкращі риси характеру, давати поняття доброти, розказали про свої добрі справи.

Результат виховання дітей через вивчення народних традицій Коренко І.Й. продемонструвала у міні-виставі «Новосілля»,

 

 а під час проведення фрагменту уроку-мужності (Бігун І.В.) поневолі у глядачів на очах з’явилися сльози.  

 

 Найцікавішим «Сюрпризом від конкурсанта» став флешмоб, який провела з глядачами Шворак І.К. Так, учні Козаче-Лагерської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Героя Соціалістичної праці Квакуші М.С. зміцнють фізичний та емоційний стан щодня.

 Затамувавши подих глядачі, слухали вірш, написаний Пилипчук І.Я. своєму чоловікові, який на даний час захищає цілісність нашої Держави.

Дуже важко журі було обирати переможця. Але конкурс є конкурс. Перше місце посіла класний керівник 8 класу Червонополянської ЗОШ І-ІІІ ст. Бігун Ірина Вікторівна, друге - поділили Лопушенко Катерина Сергіївна (Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Шворак Інна Костянтинівна (Козаче-Лагерської ЗОШ І-ІІІ ст.), третє місце- Коренко Ірина Йосипівна(Горностаївська ЗОШ №2 І-ІІІ ст.) і Пилипчук Ірина Ярославівна (Маринська ЗОШ І-ІІІ ст.).

 

 

Методист РМК

Ліпницька Л.І.
 

Переглядів: 472 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Національна дитяча гаряча лінія