Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Подарунки від шефів
11:43
Подарунки від шефів

 

         Не один рік учнівський та учительський колективи Каїрської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Горностаївської районної ради підтримують тісні зв’язки  з сільськогосподарською агрофірмою з іноземними інвестиціями «Еммануіл Фарм». Щороку підприємство допомагає навчальному закладу з поточним ремонтом шкільних приміщень. Роком раніше (2012) були придбані і передані на баланс у кабінет англійської мови кольоровий телевізор, DVD, програвач та багатофункціональний пристрій для друку і копіювання. Директор підприємства Зик В.І. постійно допомагає в організації поїздок на спортивні змагання, учнівські олімпіади, екскурсії.

         Ось і в цьому році, а саме 10 лютого 2014 року, у школу завітав член піклувальної ради, директор підприємства «Еммануіл Фарм» Зик В.І.  За дорученням господарів агрофірми Роджера та Лори Денхард, Василь Іванович подарував школі сучасний проектор «BENA» з екраном.

         Подарунки були вручені на шкільній лінійці разом з побажаннями доброго навчання, гарного настрою та активної участі школи у житті села.

         Директор школи Бєліков А.В. від імені всього колективу школи щиро подякував Зику В.І. за цінний подарунок і висловив побажання, щоб і надалі між навчальним закладом і агрофірмою «Еммануіл фарм» були тісні і дружні стосунки.

                                                            А.В.Бєліков, директор Каїрської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Горностаївської районної ради

Переглядів: 354 | Додав: Адміністратор | Теги: Подарунки від шефів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Національна дитяча гаряча лінія