Головна » 2015 » Лютий » 19 » Наказ
10:08
Наказ

Завантажити документ

ГОРНОСТАЇВСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ХЕРСОНСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

 

Н А К А З

 

17.02.2015                                                                                     № 16

    

Про підсумки проведення районного

етапу Всеукраїнського громадського

огляду-конкурсу стану умов і охорони

праці серед навчальних закладів району

 

         На виконання наказу відділу освіти районної державної адміністрації від 09 вересня 2014 року № 141 «Про проведення районного етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці серед навчальних

закладів району», у відповідності з вимогами спільної Постанови колегії Міністерства освіти і науки України і президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (протокол №1/6-22 від 23.01.2013 року та № П-18-3 від 10.12.2012 року) «Про зміни до положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки України», з метою поліпшення безпечних умов праці і навчання учасників навчально-виховного процесу, попередження травматизму, професійних захворювань, підвищення відповідальності посадових осіб за дотриманням правил безпеки праці та навчання, протягом 2014 року проведено районний етап Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах району (далі – Конкурс).

         На розгляд районній комісії було представлено матеріали:

         - 13 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів (100%);

         - 5 дошкільних навчальних закладів ( я/с «Ромашка» Костянтинівської сільської ради, я/с «Сонечко» Дубівської сільської ради, я/с «Колосок» Каїрської  сільської  ради, я/с № 1 «Малятко» та я/с № 2 «Квіточка» Горностаївської селищної ради) із 17 (29%);

         - 1 позашкільного закладу (районний Будинок дитячої творчості).

         Аналіз матеріалів свідчить, що на досить високому рівні ця робота проводиться у Червоноблагодатненській ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Афанасьєв О.Є., голова профкому Яриніч О.Ф.) та  Червонополянській ЗОШ І-ІІІ ступенів  (директор Ведмедьова Г.В., голова профкому Жужа Г.В.).

            Слід відмітити достатній рівень охорони праці та створення безпечних умов для проведення навчально-виховного процесу у Козачелагерській ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Турчин Ю.Г., голова профкому П’ятигорець І.В.), Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Оксенчук Т.М., голова профкому Мисак А.Й.), Ольгинській ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Пастушук А.Д., голова профкому Петренко Р.Д.).

         Проте, керівники 12 дошкільних закладів, ДЮСШ, голови профкомів  самоусунулись  від виконання спільної Постанови колегії Міністерства освіти і науки України і президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (протокол №1/6-22 від 23.01.2013 року та № П-18-3 від 10.12.2012 року) «Про зміни до положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки України» і не направили матеріали до районної оглядової комісії для   участі   колективів   у   Всеукраїнському огляді-конкурсі, тому не можна прослідкувати поліпшення умов праці, підвищення рівня безпеки, попередження виробничого травматизму і професійних захворювань працівників цих закладів.

         Виходячи з результатів огляду

 

НАКАЗУЮ:

 

         1. Визнати переможцями районного етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці серед навчальних закладів району Червоноблагодатненську ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Афанасьєв О.Є., голова профкому Яриніч О.Ф.) та  Червонополянську ЗОШ І-ІІІ ступенів  (директор Ведмедьова Г.В., голова профкому Жужа Г.В.).

         2. Відзначити за достатній рівень організації охорони праці та створення безпечних умов Козачелагерську ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Турчин Ю.Г., голова профкому П’ятигорець І.В.), Костянтинівську ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Оксенчук Т.М., голова профкому Мисак А.Й.), Ольгинську ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Пастушук А.Д., голова профкому Петренко Р.Д.).

         3. Головному спеціалісту відділу освіти районної державної адміністрації Кирпоті В.Я. направити матеріали Червоноблагодатненської та Червонополянської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів для  участі в обласному  етапі Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці.

        4. Рекомендувати голові райкому профспілки працівників освіти Єрух В.С. відзначити переможців районного  етапу Конкурсу.

     5. Звернути увагу  керівників дошкільних закладів, ДЮСШ, які самоусунулись  від виконання спільної Постанови колегії Міністерства освіти і науки України і президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (протокол №1/6-22 від 23.01.2013 року та № П-18-3 від 10.12.2012 року) «Про зміни до положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки України» і не направили своїх матеріалів до районної оглядової комісії для   участі   колективів   у   Всеукраїнському огляді-конкурсі.

        6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на головного спеціаліста відділу освіти районної державної адміністрації Кирпоту В.Я.

 

 

Начальник відділу освіти                                                              В.С. Кацевич

Переглядів: 397 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Національна дитяча гаряча лінія