Головна » 2015 » Грудень » 10 » КОНКУРС МОЛОДИХ СПЕЦІАЛІСТІВ «ВІТРИЛА НАДІЇ - 2015»
10:27
КОНКУРС МОЛОДИХ СПЕЦІАЛІСТІВ «ВІТРИЛА НАДІЇ - 2015»

Праця вчителя не закінчується шкільним дзвінком. Це постійне самовдосконалення, пошук нових ідей, підходів, методик навчання, адже не можливо навчати усі покоління за одним сценарієм. Вони народилися в різні часи, а, відтак, і життєві цінності, і орієнтири, і, навіть, розмовна лексика трансформувалася… Тому нелегко сьогодні  вчителю, особливо молодому, у якого за плечима ні досвіду спілкування з дітьми, ні практики викладання дисципліни… Життя вчительське вимагає швидких реакцій, високої напруги, великої витривалості. Яким все  це було б втомливим, якби не було таким різноманітним і цікавим! 

         З метою виявлення та підтримки творчих молодих педагогів, підвищення їх професійної майстерності, розширення кола професійного спілкування 27 листопада 2015 року пройшов фінал районного конкурсу молодих спеціалістів «Вітрила надії». Конкурс покликаний формувати позитивний імідж сучасного молодого вчителя, підвищувати його фахову майстерність, сприяти професійній адаптації в освітньому середовищі. 

         Організаційним комітетом та журі конкурсу за результатами заочного туру  визначено п’ятеро фіналістів. Ними стали:

         Хомич Ольга Олександрівна - вчитель англійської мови Горностаївської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів;

         Чебан Юлія Валентинівна - вчитель початкових класів Червоноблагодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

         Краснопер Станіслав Петрович -  вчитель математики Червонополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів;                                                                        

         Керей Маргарита Юріївна - вчитель фізики Каїрської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

         Бенедесюк  Оксана Вікторівна - вчитель фізики Червонополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

            Конкурс став справжнім майданчиком педагогічної майстерності й творчості. Конкурсанти працювали як самобутні, неординарні особистості та справою доводили, що оновлення освіти можливе за наявності вчителя, сповненого новаторських ідей та нових підходів до навчально-виховного процесу. В оригінальній і цікавій формі молоді вчителі представили аудиторії себе, як особистість, виявили нестандартний підхід до проведення уроків, показали креативність при розробці наочності, проявили високий інтелектуальний потенціал на конкурсі «Екзамен», розповіли  про свої погляди на педагогічну професію, таланти, хобі.

         За результатами шести конкурсних завдань перше місце посіла О.В.Бенедесюк, друге – Ю.В.Чебан, третє – С.П.Краснопер. Переможці отримали дарунки від районної профспілкової організації працівників освіти.

         Члени журі відмітили, що конкурсанти сповнені сил і енергії, з бажанням все спробувати, усе зрозуміти й бути зрозумілими. Це - надія нашої шкільної освіти, від кого залежить, якою школа буде завтра. Бажаємо творчих злетів, професійних досягнень, можливостей самовираження та самовдосконалення, розумних та вдячних учнів.

                                                                            

                                                                               Г.М.Посунько – завідувач РМК

 

Переглядів: 632 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Національна дитяча гаряча лінія