Головна » 2014 » Жовтень » 24 » 31 жовтня 2013 року Питання організації роботи загальноосвітніх навчальних закладів з обдарованими учнями вивчалося на семінарі заступників
11:34
31 жовтня 2013 року Питання організації роботи загальноосвітніх навчальних закладів з обдарованими учнями вивчалося на семінарі заступників

 

 

Питання  організації роботи загальноосвітніх навчальних закладів з обдарованими учнями вивчалося на семінарі заступників директорів з навчальної роботи та вчителів - предметників 31 жовтня 2013 року. 

         Поради щодо психолого-педагогічної підтримки обдарованих учнів та проектування їх особистісного розвитку надала психолог РМК Кіщук Я.О.           Проаналізувавши діяльність районного відділення МАН у 2012/2013 навчальному році, методист БДТ Кордон О.В. висвітлила проблеми і перспективи роботи з членами районного наукового товариства «Ерудит». Опрацьовано з учасниками семінару методика підготовки і захисту учнівських науково-дослідницьких робіт.

         З практичним досвідом роботи з даного питання виступила учитель історії Горностаївської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С., Тригубенко Н.О. А Карпеченко А.В., вчитель біології Червоноблагодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ознайомила присутніх з організацією науково-дослідницької роботи з еколого - аграрного профілю в сільській школі.

         У ході роботи семінару вдалося проаналізувати основні напрямки діяльності шкіл з організації роботи з обдарованими дітьми, позначити існуючі проблеми і труднощі та намітити шляхи підвищення ефективності роботи педагогічних колективів у даному напрямку.

Читати далі:

  1. Презентація «Психолого-педагогічна підтримка обдарованих учнів та проектування їх особистісного розвитку»
  2. Презентація «Особливості роботи з обдарованими дітьми»
  3. Методичний супровід районного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук.
Переглядів: 382 | Додав: Адміністратор | Теги: 31 жовтня 2013 року Питання організ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Національна дитяча гаряча лінія