Головна » 2014 » Жовтень » 24 » 20 серпня 2013 року проведена нарада для заступників директорів з навчальної роботи на тему: «Особливості організації навчально-виховного пр
11:28
20 серпня 2013 року проведена нарада для заступників директорів з навчальної роботи на тему: «Особливості організації навчально-виховного пр

20 серпня 2013 року проведена нарада для заступників директорів з навчальної роботи на тему: «Особливості організації навчально-виховного процесу в початковій, базовій та старшій школі у 2013/2014 навчальному році»

 З метою якісної підготовки до нового навчального року працівниками відділу освіти та методистами районного методичного кабінету 20 серпня 2013 року проведена нарада для заступників директорів з навчальної роботи на тему: «Особливості організації навчально-виховного процесу в початковій, базовій та старшій школі у 2013/2014 навчальному році». Педагоги отримали методичні рекомендації по  впровадженню нових Державних стандартів у 2-х і 5-х класах, викладанню навчальних дисциплін у 5 – 11класах та по проведенню Першого уроку «ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ - СВЯТИНЯ НАШОГО НАРОДУ». Результатом своєї роботи по створенню методичного кабінету поділилась О.М.Філіпська – заступник директора з навчальної роботи Горностаївської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. Опрацьовані особливості впровадження І етапу обласної науково-методичної проблеми «Соціалізація дітей та учнівської молоді в умовах сучасного освітнього простору».

 

 

Нарада заступників директорів з навчальної роботи

 

         20 серпня 2013 року на базі відділу освіти проведена нарада для заступників директорів з виховної роботи на тему «Організація виховної роботи в навчальних закладах району у 2013/2014 навчальному році». На засіданні розглядались питання превентивного виховання учнівської молоді. Але основне питання – це  створення на базі навчальних закладів музеїв села. Учасники наради отримали методичні рекомендації щодо планування виховної роботи у школі, календар знаменних дат на 2013/2014 навчальний рік та нормативні документи  по створенню музеїв при навчальних закладах. Власним досвідом щодо створення музеїв поділилися заступники з Славненської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Н.О.Смолянець та Козаче - Лагерської  ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Соціалістичної Праці Квакуші М.С.- О.А.Чуча. Поставлено завдання Великоблаговіщенській ЗОШ І-ІІІ ступенів до 01 січня 2014 року створити музей.

 

 

 

Нарада заступників директорів з виховної роботи

 

         20 серпня 2013 року на базі Горностаївської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. пройшло засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни на тему: «Організація військово-патріотичної та спортивно-масової робити у  навчальних закладах району в 2013/2014 навчальному році». З особливим задоволенням вчителі фізичної культури відвідали практичне заняття по програмі відкритого козацького дитячо-юнацького військово-патріотичного вишколу «Дозор», який проводив – О.С.Іщик, вчитель фізичної культури та Захисту Вітчизни Горностаївської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. Педагоги отримали  методичні рекомендації з питань організації та викладання предметів даного циклу у 2013/2014 навчальному році та календар спортивно-масової роботи у навчальних закладах району на новий навчальний рік.

 

 

 

Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни

 

20 серпня 2013 року  спільно з районним центром зайнятості, службою у справах дітей та районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбувся семінар для практичних психологів та соціальних педагогів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів на тему: «Спільна робота соціальних служб району як результат створення якісних умов для розвитку дитини».

 

На семінарі були розглянуті  питання:

 

- «Підготовка дітей із кризових сімей до нового навчального року» доповідач Литвиненко А.А. - начальник відділу соціальної роботи РЦСССДМ;

 

- «Особливості організації профорієнтаційної роботи в умовах реалізації Закону України про зайнятість населення», «План спільних заходів на ІІ півріччя 2013 року» - доповідач Руснак О.Л. головний спеціаліст районного центру зайнятості.

 

- «План роботи психологічної служби на 2013/2014 навчальний рік» та «Психофізичний супровід інтегрованого (інклюзивного) навчання дітей з особливими потребами у загальноосвітній школі» - методист РМК         Кіщук Я.О.

 

Результатом спільної роботи є перспективний план розвитку психологічної служби району.

 

 

 

Районний семінар для практичних психологів та соціальних педагогів

 

Переглядів: 324 | Додав: Адміністратор | Теги: 20 серпня 2013 року проведена нарад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Національна дитяча гаряча лінія