Головна » 2014 » Жовтень » 24 » 19 та 20 листопада 2013 року «Діти – майбутнє України»
11:39
19 та 20 листопада 2013 року «Діти – майбутнє України»

 

 

Одним із завдань соціальних ініциатив Президента України В.Ф.Януковича «Діти – майбутнє України» передбачено збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів.

         У двох комунальних закладах: Районному БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ТА Дитячо-спортивній школі навчається і виховується у позаурочний час відповідно 536 та 234 школяра.

         19 та 20 листопада 2013 року вихованці позашкільних закладів мали нагоду продемонструвати свої навики і уміння. У спортивній залі, вихованці секції кіокушин карате, під час показових виступів, продемонстрували: базову техніку карате, основні прийоми нападу та захисту, послідовність ударів і рухів, учбовий спаринг (двобій). Керівник секції, Ілляшенко Павло Володимирович, провів ката – комплекс комбінацій, які представляють із себе бій із декількома умовними супротивниками, а також пояснив присутнім, що рівень його виконання   є показником технічної майстерності і духовної зрілості каратиста. Шквалом оплесків присутні зустріли вихованців тренера-викладача Багжанова Максима Валерійовича. Учні показали елементи армійського рукопашного бою з атрибутами (автомат, ніж, палиця, розбивання твердих предметів).

         Якщо на попередньому заході прослідковується рішучість, сила, то на майстер-класі, у Будинку дитячої творчості, панувала тиша і спокій. Керівники гуртків Туній Інна Олександрівна, Добишева Анжела Віталіївна, Баюк Галина Сергіївна навчали присутніх художній вишівці та вишивці стрічками і бісером. Майстрині наголосили, як правильно зробити ескіз виробу, підібрати матеріал, поєднати гаму кольорів. Особливу увагу звернули на техніку володіння інструментами та підготовки матеріалу для роботи.

         Дані заходи дали можливість більш широкому загалу ознайомитися із діяльністю позашкільних закладів і маю надію, що наступного року кількість дітей у цих закладах збільшиться, адже  президент України В.Ф.Янукович поставив завдання – позашкільною освітою
охопити 70% дітей шкільного віку.
 

Переглядів: 404 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Національна дитяча гаряча лінія