Головна » Статті » Державні закупівлі » Додатки до річного плану 2017

Зміни до додатку до річного плану на 2017 рік ч.3

Код згідно КЕКВ і КПКВ - 2230 - Продукти харчування;

Очікувана вартість предмета закупівлі 653494,45грн.( Шістсот п’ятдесят три тисячі чотириста дев’яносто чотири гривні, 45коп.)

1.Ковбаса варена вищого гатунку

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

11600.00 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15130000-8 - М’ясопродукти

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

2.Крохмаль; крупа манна.

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

1402.55 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15620000-0 - Крохмалі та крохмалепродукти

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

3.Сухофрукти, дріжжі сухі

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

15`652.00 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

4.Какао

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

1400.00 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15840000-8 - Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

5.Макарони вищого ґатунку

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

5`762.43 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15850000-1 - Макаронні вироби

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

6.Печиво

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

7`546.00 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

7.Кава злакова, чай дрібний

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

3`538,92 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15860000-4 - Кава, чай та супутня продукція

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

8.Заправки та приправи (сіль йодована, лавровий лист, цукор ванільний)

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

797.86 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15870000-7 - Заправки та приправи

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

9.Огірки консервовані (цілі), ікра кабачкова, паста томатна

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

44`501.84 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

10.Фруктовий сік без консервантів

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

18`863.20 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15320000-7 - Фруктові та овочеві соки

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

11.Сир твердий, сир кисломолочний 9% жирності

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

58`557.90 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15540000-5 - Сирні продукти

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

12.Масло вершкове 72,5% жирності

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

44`968.00 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15530000-2 - Вершкове масло

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

13.Молоко 2,5% жирності, сметана 20% жирності

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

45`376.10 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15510000-6 - Молоко та вершки

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

14.Свинина м'якоть заморожена, четвертина задня куряча, печінка яловича заморожена

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

65`002.24 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15110000-2 - М’ясо

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

15.Яйце сире у шкарлупі

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

52`682.40 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

16.Риба морська заморожена

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

53`380.80 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

17.Цукор, мед м/б

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість

18`805.30 грн

 

Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)

15830000-5 - Цукор і супутня продукція

 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Січень, 2017

 

Тип процедури

Без застосування електронної системи

 

 

Категорія: Додатки до річного плану 2017 | Додав: calach1875 (06.03.2017)
Переглядів: 392 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Національна дитяча гаряча лінія