Код згідно КЕКВ і КПКВ - 2230 - Продукти харчування;
Очікувана вартість предмета закупівлі 653494,45грн.( Шістсот п’ятдесят три тисячі чотириста дев’яносто чотири гривні, 45коп.)
1.Ковбаса варена вищого гатунку
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
11600.00 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15130000-8 - М’ясопродукти
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
2.Крохмаль; крупа манна.
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
1402.55 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15620000-0 - Крохмалі та крохмалепродукти
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
3.Сухофрукти, дріжжі сухі
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
15`652.00 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15890000-3 - Продукти харчування та сушені продукти різні
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
4.Какао
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
1400.00 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15840000-8 - Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
5.Макарони вищого ґатунку
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
5`762.43 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15850000-1 - Макаронні вироби
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
6.Печиво
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
7`546.00 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
7.Кава злакова, чай дрібний
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
3`538,92 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15860000-4 - Кава, чай та супутня продукція
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
8.Заправки та приправи (сіль йодована, лавровий лист, цукор ванільний)
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
797.86 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15870000-7 - Заправки та приправи
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
9.Огірки консервовані (цілі), ікра кабачкова, паста томатна
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
44`501.84 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
10.Фруктовий сік без консервантів
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
18`863.20 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15320000-7 - Фруктові та овочеві соки
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
11.Сир твердий, сир кисломолочний 9% жирності
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
58`557.90 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15540000-5 - Сирні продукти
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
12.Масло вершкове 72,5% жирності
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
44`968.00 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15530000-2 - Вершкове масло
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
13.Молоко 2,5% жирності, сметана 20% жирності
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
45`376.10 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15510000-6 - Молоко та вершки
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
14.Свинина м'якоть заморожена, четвертина задня куряча, печінка яловича заморожена
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
65`002.24 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15110000-2 - М’ясо
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
15.Яйце сире у шкарлупі
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
52`682.40 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
16.Риба морська заморожена
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
53`380.80 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
17.Цукор, мед м/б
Специфікація закупівлі
Очікувана вартість
|
18`805.30 грн
|
|
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV)
|
15830000-5 - Цукор і супутня продукція
|
|
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
|
Січень, 2017
|
|
Тип процедури
|
Без застосування електронної системи
|
|
|