Головна » 2015 » Грудень » 16

РАЙОННИЙ КОНКУРС-ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

 

         14 – 15 грудня 2015 року на базі районного Будинку дитячої творчості відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.    

         Всього на конкурс подано 14 робіт з 9 секцій (українська література, правознавство, фізика, фізика та астрономія, агрономія, медицина, географія та ландшафтознавство, математика, комп’ютерні системи та мережі). Конкурсу передувала серйозна підготовка учасників.

     Високий рівень захисту наукових робіт показали:

-         Здоровець Анастасія, учениця 11 класу Костянтинівської ЗОШ ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

Хоч народне прислів'я і стверджує, що сумний грудень у свято і в будень, але саме останній місяць року налаштовує кожного з нас на оптимістичну хвилю, бо хоч зима і повертає на мороз, проте сонце вже йде на літо. Як-не-як, а таки спливає з життя ще один рік. З останнім місяцем року пов'язано чи не найбільше з народних свят. Кожне з них так чи інакше стосувалося вечорницьких дійств, адже молодіжні зібрання в грудні відбувалися майже щодня.

З метою ознайомлення школярів із народними святами, виховання любові до історії  та поваги до оберегів народної пам’яті, залучення їх до цінностей народного життя, необхідності збереження і передавання їх наступним поколінням,  в етнографічному музеї Славненського НВК  11 грудня відбулися Андріївські вечорниці .

У святково прибраній світлиці зібралися школярі, вчителі, батьки. На стіні – зображення Андрія Первозванного, на столі – Калита,  перев’язана червоною стрічкою, балабушки, ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

У період із 16 листопада по 11 грудня 2015 року проходив районний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016». Конкурс проводився окремо по кожній номінації. У заочному турі прийняли участь 30 педагогів району.

         За підсумками відбіркового етапу до участі у фіналі запрошувались по 3 конкурсанта, які пройшли конкурсні випробування – перевірка фахової підготовки, володіння методикою викладання предмета, презентація-захист власного педагогічного досвіду роботи, майстер-клас «Я роблю так».

         Вітаємо переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016»:

  • у номінації «Англійська мова» - Шептіка Ілона Леонідівна (Каїрська ЗОШ І-ІІІ ступенів);
  • у номінації «Математика» - Жиденко Тетяна Андріївна (Горностаївська ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С.) та ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.12.2015 | Коментарі (0)

Національна дитяча гаряча лінія